Місця сили в Україні: де можна відновити енергію (ФОТО)

Опубліковано список дивовижних місць в Україні, які мають особливу енергетику і допоможуть відновити заряд енергії

Наша країна багата на безліч унікальних місць, які зачаровують своєю мальовничою природою, допомагають відновити сили і внутрішню гармонію. Де ж шукати ці природні "батарейки"?

Гора Тотоха - український Тибет


Це одне з найпотужніших місць сили розташоване в Київській області поряд із селом Медвин. Це місце ще називають українським Тибетом. Відповідно до сучасної інтерпретації "Тотоха" походить від імені єгипетського бога місяця Тота.

Люди запевняють, що ця гора сповнена позитивної енергетики. На ній є три енергетичні точки, що утворюють трикутник, всередині якого людина захищена від будь-якої енергетичної агресії. Один день подорожі сюди здатний подарувати сил і відкриттів на цілий рік!

Парк "Кам'яне село"


Український Стоунхендж знаходиться поблизу села Рудня-Замисловицька Олевського району Житомирської області. Він є скупченням великих валунів на кількох гектарах лісу. Це дуже загадкове місце, походження якого остаточно не встановлено.

Найбільше мандрівників інтригують "сліди Бога" - на деяких брилах є вм'ятини, обриси яких нагадують людську стопу. Вода, що наповнює сліди, цілий рік залишається теплою. Вважають, якщо в неї ступити босоніж, то зникнуть хвороби, а загадані бажання збудуться.

Містика київських гір


Найближчу і не менш цікаву подорож можна здійснити височинами Києва. Замкова, Володимирська, Лиса гори - місця із сильною енергетикою, куди сучасні маги, чаклуни та езотерики приходять проводити свої обряди і ритуали.

Заповідник Буша


Це сакральне місце слов'ян, яке зберігає в собі родову пам'ять століть і тисячоліть. Тут знаходиться унікальний скельний храм, присвячений Великій Богині-Матері. Заповідник Буша розташований у Вінницькій області (Ямпільський район).

Вчені говорять, що на цьому місці (здебільшого уві сні) людям відкриваються таємниці минулого і майбутнього, пов'язані з конкретною людиною або її родом.

Бакота


Національний природний парк "Подільські Товтри" і околиці села Бакота (Кам'янець-Подільський) входять у трійку найбільш мальовничих і незвичайних локацій України. У цьому селі знайдені залишки язичницьких святилищ і скельний монастир XI століття. Розташовані поруч природні джерела з водою вважаються цілющими.

Це місце відоме не лише сильною енергетикою і пейзажами, а й нетиповим, майже субтропічним кліматом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які цікаві місця вдалося розсекретити завдяки Google Maps.