Мандрівниця показала загадковий світ Занзібару: унікальні знімки

За її словами, за межами готелів панують якщо не злидні, то бідність

Туристка вирушила на свої зимові канікули на острів Занзібар, де вона побачила "справжній первісний світ". Так, вона вирішила поділитися з людьми своїми враженнями, тому опублікувала серію неймовірних знімків. Про це пише "Яндекс.Дзен".

Мандрівниця розповіла, як живуть мешканці загадкового острова. Там немає електростанції та виробництва, люди живуть скромно - за рахунок рибного лову й туризму.

"Рівень життя тут дуже низький, за межами готелів панує якщо не злидні, то бідність. Житло в селах убоге, глиняне, а побут аборигенів дуже скромний", - пояснила жінка.

Туристка додала, що в деякі моменти її перебування на цьому острові, їй було дуже ніяково через те, що у неї забезпечене життя. Саме з цієї причини територію готелю вона зважилася покинути лише кілька разів.

Також вона порекомендувала людям, які їхатимуть сюди, зберігати обережність і бути уважними. Оскільки цей регіон вважається небезпечним: хоч розбою або чогось такого і немає, але вкрасти особисті речі тут можуть легко.

Як повідомляло видання "Коментарі", український фотограф показав красу Карпат восени. Фотокореспонденту інформаційного агентства УНІАН Яноша Немеша вдалося зафіксувати туманний ранок в Карпатах. Фотографії були зроблені біля села Вільшинки.
Зазвичай, восени в Карпатах не багато туристів. Сюди приїжджають або влітку, щоб підійматися на вершини гір і ночувати в наметах, або взимку, щоб кататися на лижах і сноубордах.
Але і осінь, і весна вносять свої фарби в красу карпатської місцевості. Тому, іноді варто поїхати сюди і в міжсезоння.