Як вимити волосся, якщо закінчився шампунь: корисні поради

Експерти розповіли, чим можна вимити волосся, якщо у вас закінчився шампунь і немає можливості його купити

Волосся потрібно намагатися підтримувати в чистоті, тому якщо у вас закінчився звичайний шампунь, а купити новий немає можливості, тоді скористайтеся іншими засобами. Які саме розповіла косметолог Оксана Марченко.

За словами фахівця, щоб волосся було чистим, красивим і здоровим необов'язково використовувати тільки дорогі шампуні та інші косметологічні засоби. На допомогу у цій справі можуть прийти й натуральні продукти.

Порошок гірчиці

Цей засіб часто використовується в косметології й відмінно підходить для жирного волосся. Після нанесення маски ваше волосся буде пишним і доглянутим, а також порошок гірчиці сприятиме їх росту.

Борошно

Експерт радить вибрати житнє борошно або цільнозернове, тому що вони підходять для всіх типів волосся. Продукт використовують як сухий шампунь, його потрібно нанести на кінчики волосся. Після муки локони виглядатимуть здоровими й від неї не січуться кінчики.

Житній хліб

Використання житнього хліба для миття голови допоможе не тільки добре промити волосся, але й чудово його зміцнити. На завершення добре сполоснути волосся розчином оцту.

Яєчний жовток

Ще один продукт, який допоможе зробити волосся більш доглянутим, а також позбавить вас лупи. Але перед застосуванням потрібно видалити плівку з жовтка. Такий варіант підійде володаркам жирних типів волосся.

Глина

З її допомогою можна підживити шкіру голову та видалити зайвий жир. Глина регулярно застосовується в косметологічній сфері, на її основі роблять різні маски, тому що волосся після неї виходить м'яким і здоровим. Але після використання голову потрібно промити лимонною водою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буде з волоссям, якщо 16 місяців не мити їх шампунем.