Дизайнер назвав одяг, який не вийде з моди багато років

Український модельєр дав корисну пораду для тих, хто не любить витрачатися на одяг кожен сезон, але хоче зберігати стильний образ

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів про чотири незамінні речі гардеробу, які будуть актуальні довгі роки і, якщо вам вдасться підтримувати їх у хорошому вигляді, ваш образ буде актуальний без зайвих витрат в бутиках. Про це модельєр розповів у себе в Instagram, розмовляючи з шанувальниками.

Так, за словами Тана, речі, яким не судилося вийти з моди, це:

- напівприталена пальто в клітку;

- бежеву сукню-футляр;

- бежеві туфлі човники, які ідеально впишуться під джинси, плаття або строгий офісний костюм;

- біла сорочка вільного крою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Андре Тан представив кілька фасонів нової шкільної форми , яка буде доречна в щоденній суєті у підлітків, а також привчить їх до хорошого смаку в одязі.

"Я думаю про свою дочку, коли працюю над кожною новою дитячої колекцією. У гардеробі Соні 90% речей з бренду Andre TAN Kids. У мій час, на жаль, шкільна форма була жахливою: з грубого темно-синього сукна, яке дряпало шкіру. форму ще й купували "на виріст", на кілька розмірів більше. Я пам'ятаю, які емоції вона у мене викликала ", - зазначив Тан, позначивши, що саме його надихнуло на шкільну колекцію.