Подвійне задоволення: чим корисний секс перед дзеркалом

Секс перед дзеркалом додає пікантності

Якщо хочете урізноманітнити своє інтимне життя, підігріти інтерес партнера і просто отримати вдвічі більше приємних емоцій, тоді спробуйте секс перед дзеркалом. Відображення створює кілька позитивних речей, які допомагають налаштуватися на близькість.

Фізичне та візуальне задоволення

Ніжні дотики та стимуляція інтимних зон в комбінації із зоровим контактом може доставити вдвічі більше насолоди. А можна ще підключити фантазію й уявити, що ви герої фільмів для дорослих і займаєтеся коханням не перед дзеркалом, а перед камерою. Чим не рольова гра?

Публічне місце

Якщо ви трохи параноїк, то секс перед дзеркалом можна буде порівняти з заняттям коханням на людній вулиці. Воно й не дивно, адже завжди виникатиме відчуття, що за вами хтось підглядає. Але одночасно це може подарувати певну пікантність самому процесу. Секс перед дзеркалом може подарувати стільки ж адреналіну, скільки заняття любов'ю в ліфті.

Шанс стати ще ближче

Ви можете спостерігати тіла один одного, задоволення на обличчях і ті частини тіла, які зазвичай знаходяться в тіні. Крім того, це непоганий спосіб дізнатися про своє тіло краще і побороти комплекси.

Секс перед дзеркалом подарує вам неймовірне задоволення. Головне - подбати, щоб воно було в повний зріст. Так ви зможете милуватися один одним сповна.

Нагадаємо, вчені, виходячи з результату опитування 500 подружніх пар, з'ясували, що ранковий секс впливає на кар'єрне зростання людини. У людей, які починають свій день з інтимної близькості, більше енергії, мотивації та прагнення до успіху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки в сексі партнери допускають найчастіше.