Як прокидатися по першому сигналу будильника: поради чоловікам

Навчитися вставати по будильнику не так просто, але зусилля того варті

Більшості з нас доводиться вставати за сигналом будильника, щоб вчасно встигнути на роботу або почати втілювати в життя свої власні проекти. Але навіть через багато років далеко не всі можуть змусити себе легко і невимушено вставати назустріч новому дню. Це насправді дуже непросто для багатьох людей і сьогодні ми розповімо, як привчити себе до підйому по першому сигналу будильника.

Мотивація

Треба придумати причину на кожен ранок, яка буде мотивувати тебе підніматися по першому сигналу будильника. Це може бути зарядка, сніданок з сім'єю або приємний контрастний душ. Такі наміри повинні бути вашою особистою мотивацією.

Підготовка

Все необхідне на наступний день приготуй з вечора. Погладь одяг, який хочеш надіти. Переконайся, що сумка або рюкзак зібрані. Поклади ключі на видному місці.

Один і той самий час

Не тільки вставати, але і лягати спати треба в один і той же час. Якщо у тебе немає такої звички, то її доведеться розвинути. Спочатку буде важко, але якщо витримаєш перші три тижні, то потім буде набагато легше. Не забувай, що оптимальна кількість часу на сон - вісім годин.

Скажіть "НІ" нічному перегляду телевізора

Від комп'ютера, телевізора і мобільного телефону на ніч слід відмовитися. До речі, про це говорять лікарі. Вплив штучного світла пробуджує і зменшує вироблення гормону мелатоніну, який відповідає за сон.

Навчитися вчасно вставати не так вже й просто. Тому не бійся труднощів, а мужньо кинь їм виклик. Тоді ти досягнеш свого. Також видання "Коментарі" розповість, як зробити ранок продуктивним.