Потрібно позбутися: звички, які руйнують наше життя

Ці дії здаються нам звичайними, але насправді вони заважають нам

Часто відбувається так, що ми самі собі даємо обіцянку, але через якийсь час забуваємо про неї, продовжуючи і далі жити звичним життям. Але якщо відстежити певні дії, які нам заважають, то легше буде від них позбутися. Про це пише "24тв. Юа".

Використання смартфона перед сном

Ця звичка є поганою через те, що перешкоджає виробленню мелатоніну - гормону сну. Якщо зловживати нею, то може з'явитися безсоння, поганий апетит і проблеми із зором.

Звинувачувати себе за минуле

Подібні думки точно не приведуть ні до чого хорошого, адже за такими думками можна просто не побачити світлого і щасливого майбутнього. Замість цього краще зробити висновки, які в подальшому допоможуть не здійснювати одну і ту ж помилку.

З усіма погоджуватися

Ця звичка теж не повинна шкодити. Звичайно, потрібно допомагати іншим і відгукуватися на їх прохання, але не варто при цьому забувати про свої життєві пріоритети.

Не дотримуватися обіцянок

Ми можемо пообіцяти щось собі або іншим, але в якийсь момент просто забудемо або не схочемо виконувати обіцяне. Фахівці рекомендують винагороджувати себе за кожну виконану обіцянку чимось приємним.

Як повідомляло видання "Коментарі", які неочевидні звички видають ваші комплекси. У багатьох людей є комплекси, які вони намагаються приховати від оточуючих. Правда, не у всіх це виходить. Часом ми самі видаємо себе за допомогою поведінки.
Прояв агресії
Деякі люди використовують агресію, як захисний механізм. Вони невпевнені в собі і підсвідомо очікують, що хтось над ними може в будь-який момент пожартувати або насміхатися. Тому, без відомої причини, можуть спалахнути, навіть в ситуаціях, коли ніхто не "нападає".