Не будь таким: п'ять звичок, від яких повинен відмовитися поважаючий себе чоловік

Не завжди зрозуміло, яким повинен бути чоловік, але можна визначити, яким він не повинен бути

Якими повинні бути життєві правила справжнього чоловіка? Що він повинен робити, а чого не повинен? Про це можна міркувати дуже довго і знайти цілий океан відповідей, так і не розібравшись, які з них правильні. Ми прекрасно розуміємо, що і самі не зможемо знайти відповіді на всі питання. Але все ж візьмемо на себе сміливість вказати на декілька моментів, які не гідні справжнього чоловіка. Допоможе нам у цьому видання mport.

Не бреши собі

Можеш робити це з ким завгодно, але тільки не з собою. Твоє життя може покращитися лише тоді, коли дозволяєш собі ризик, і перша, найважча твоя можливість - це бути чесним із самим собою.

Не лай себе за минулі помилки

Помилки допомагають знайти правильну людину і правильні речі. Ми всі помиляємося, боремося і навіть оплакуємо помилки минулого. Але ти - не твої помилки, ти - не твоя боротьба, ти - тут і зараз. І маєш можливість вибудувати свій день і своє майбутнє. Що б не сталося в твоєму житті, це готує тебе до ще одного кроку в майбутнє.

Припини думати, що ти не готовий

Ніхто і ніколи не відчуває себе готовим до чого б то не було на 100%. Більшість серйозних можливостей змушують людей вийти за межі зони комфорту, а значить, вони дійсно будуть відчувати дискомфорт. Але тільки так зможуть йти далі і розвиватися.

Досить конкурувати з усіма

Не переживай, що інші в чомусь успішніші за тебе. Сконцентруйся на досягненні власних щоденних рекордів. Прагни до успіху в боротьбі з з самим собою, а не оточуючим світом.

Припини заздрити

Заздрість - це мистецтво підрахунку чужих благ замість своїх власних. Запитай себе: "Що є у мене з того, що кожен хоче?"

Коли позбудешся від цих згубних характеристик, зможеш з гідністю сказати, що ти дійсно чоловік. Також видання "Коментарі" розповість про п'яти найнеймовірніших викликів для справжнього чоловіка.