Чому зима - не привід відмовитися від пробіжок

Бігати можна не тільки влітку або навесні, але і взимку. Навіть не можна, а потрібно

Багато хто з нас в теплу пору року любив проводити час на пробіжці. І зараз всі вони починають згортати свою бігову діяльність (або вже згорнули), тому що зима близько і стає холодно. Але повірте, зима зовсім не є поважною причиною, щоб відмовлятися від бігу. І сьогодні ми пояснимо чому.

Причини

Взимку ти постійно носиш пальто або пуховик поверх светра або піджака. Таким чином рельєф твого тіла на цілих три місяці прихований під шаром одягу. А біг підсушить калорії, якими активно запасаєшся, щоб не замерзнути.

Не замерзнеш

Холод дуже швидко привчить тебе до занять спортом. Ми рекомендуємо побільше бігати - чим далі ти забіжиш, тим більше калорій буде спалено, коли на останньому диханні ти будеш добиратися додому.

Час

Тобі не доведеться витрачати багато часу на дорогу в тренажерку, адже ти зможеш зробити пробіжку прямо по периметру твого житлового масиву. Таким же чином будуть збережені і фінанси.

Характер

Зимові пробіжки - це нелегке заняття. Саме тому вони допоможуть тобі розвинути дисциплінованість і чоловічу силу духу.

Знайомства

Ненормальних, які будуть бігати взимку не дуже багато. Але якщо зустрінеш таких - вам явно буде про що поговорити під час пробіжки. Особливо, якщо цим несподіваним напарником виявиться мила дівчина.

Як бачиш, причин відмовлятися від бігу немає, а ось активізуватися взимку - цілих п'ять. Якщо добре подумати - можна знайти і інші. Тому не лінуйся и діставай свій спортивний одяг - він стане в нагоді. Також видання "Коментарі" розповість, чи можна бігати на голодний шлунок.