З'ясувалося, коли чоловіки безпомилково розуміють, що з ними фліртують

Все написано на обличчі жінки

Вчені провели нове дослідження, яке допомогло встановити, який вираз обличчя у жінок зчитується чоловіками як загравання. Його результати були опубліковані в журналі The Journal of Sex Research, передає видання buro247.

Для того, щоб дізнатися необхідну інформацію, експерти використовували систему кодування рухів обличчя (або FACS), яка допомагає встановити, як жінка проявляє свій інтерес до протилежної статі. Експеримент складався з шести частин, які розшифровували певні вирази на обличчі. І вченим вдалося підтвердити, що коли жінка дійсно зацікавилася конкретним чоловіком, то це можна "прочитати" по її виразу обличчя.

Один з авторів цього дослідження Парнія Хадж-Мохамад розповідає, що безліч чоловіків можуть розпізнати в жіночому погляді натяк на флірт. Це вираз обличчя, який значно відрізняється від простої посмішки, і яка, до того ж, не зчитується чоловіками як загравання.

Парнія описав, який вираз обличчя у жінки, коли вона хоче справити враження на симпатичного їй чоловіка: легка усмішка, злегка опущене підборіддя, очі дивляться прямо на обранця, а голова трохи повернута набік. Всі ці знаки чоловік приймає як флірт з жіночої сторони.

Також видання "Коментарі" розповість, як фліртувати правильно: п'ять порад для чоловіків.