Як вибір піци вказує на ваші уподобання у відносинах: незвичайне дослідження

Мережа піцерій Domino's вирішила здивувати любителів італійської кухні, адже провела власне дослідження

Хто б міг подумати, що смаки щодо вибору партнера та піци досить схожі. Що ж про ваші уподобання розповість улюблена піца? Мережа піцерій Domino's вирішила здивувати любителів італійської кухні, адже провела власне дослідження серед британців за смаком у піку та виборі потенційної другої половинки, пише Mirror.

Виявилося, що вибір начинки може розповісти про вас більше, ніж може здатися спочатку. Наприклад, цінителі пепероні віддають перевагу блондинам, як Тейлор Свіфт або Райан Рейнольдс. А ось шанувальники піци з великою кількістю м'яса найчастіше вибирають рудоволосих, як Емма Стоун або Руперт Грінт. А ось ті, хто обожнює темноволосих, як Ніна Добрев або Ідріс Ельба, люблять піцу з тунцем.

Нагадаємо, якщо хочете, щоб відносини з коханою людиною приносили радість, затишок і комфорт, постарайтеся позбутися наступних звичок, які заважають вибудовувати ідеальний і міцний союз. Намагайтеся не критикувати і не висміювати за щось свого партнера, бо слова можуть боляче поранити. Натомість краще поясніть, що, на вашу думку, він робить не так. Не всі люди добре сприймають критику, тому будьте з цим акуратнішими. Обман Відносини, в яких є обман і брехня, не можна назвати міцними і гармонійними. Обман руйнує довіру та почуття між партнерами, а якщо їх немає, то навіщо взагалі потрібні такі стосунки?

У відносинах важливо вміти як слухати, і чути свого партнера. Якщо ви постійно його перебиваєте, то цим показуєте свою незацікавленість, а рано чи пізно будь-яка людина перестає терпіти неповагу до себе. Кожному важливо, щоб його розуміли.