Як покращити стосунки за 60 секунд: п'ять способів

Коуч Белла Ганді перерахувала кілька способів, за допомогою яких можна покращити стосунки лише за 60 секунд

Щоб стосунки залишалися міцними й продовжували бути джерелом радості, обидва партнери повинні вкладатися та підтримувати свій "вогник". Коуч Белла Ганді розповіла, за допомогою яких простих дій можна покращити стосунки.

Для того, щоб порадувати свою другу половинку і нагадати їй про своє кохання багато зусиль і часу не треба. Іноді достатньо лише 60 секунд.

- Підійдіть до свого партнера, обійміть його та утримуйте протягом хвилини. Обійми зміцнюють емоційну прихильність між партнерами та сприяють виробленню окситоцину (гормону радості). Відчуття тепла і радості буде з вами протягом усього дня, ніби ви загорнуті в теплу та м'яку пухову ковдру.

- Надішліть коханій людині повідомлення і нагадайте про те, як ви її любите, нагадайте про спільні яскраві моменти, і тим самим зарядіть один одного позитивною енергією.

- Придбайте для партнера його улюблений напій, десерт чи закуску. Це дійсно дрібниця, але йому буде приємно прийти після роботи й поласувати чимось смачненьким, відчуваючи, що ви про нього дбаєте.

- Надішліть другій половинці презент без приводу (на роботу або додому, коли ви відсутні). Додайте до нього листівку з ніжними словами або тим, як багато він для вас означає.

- Надішліть коханому голосове повідомлення, скажіть приємні слова і нагадайте про те, як скучили за ним. Такий запис неодмінно викличе у нього посмішку.

Нагадаємо, чому іноді потрібно відпочивати один від одного у стосунках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато жінок потрапляють у "токсичні" стосунки, де чоловік усіма можливими методами маніпулює ними та виявляє своє неповажне ставлення. Але розпізнати аб'юзера на початковому етапі можуть не всі. Психологи назвали кілька ознак, які мають насторожити жінку.