Вчені розповіли, з якими чоловіками жінки відчувають себе максимально щасливими

Жінки, які були привабливіше за своїх чоловіків, відчували себе абсолютно щасливими

Результати повернули віру в світле майбутнє навіть самим малопривабливим жителям Університету Флориди. З'ясувалося, що ті жінки, які вважали своїх чоловіків більш привабливими, були постійно незадоволені своєю зовнішністю. Вони сиділи на дієтах і гнобили свій організм заняттями фітнесом, щоб відповідати своєму привабливому чоловікові. Ще їх постійно мучив страх, що цей більш привабливий чоловік зустріне когось більш привабливого.

Зате ті жінки, які були привабливіше за своїх чоловіків, відчували себе абсолютно щасливими. Вони не мучили себе спортом і дієтами, а також не турбувалися, що їх малосимпатична людина дасть драла. Тобто щосили насолоджувалися своїми стабільними відносинами і своєю високою самооцінкою.

Тому, коли наступного разу зустрінете на вулиці неймовірну красуню поруч з рядовим чоловіком, не дивуйтеся. Вам ми теж хочемо знайти розкішну жінку, яка буде відчувати себе максимально щасливою поряд з вами.

Нагадаємо, відносини - штука дуже тендітна. Однак часом навіть найміцніший союз можна зруйнувати за допомогою образливих фраз, кинутих ненароком. Психологи розповіли, що не можна говорити коханій людині, якщо хочете зберегти гармонію у відносинах. Ні чоловік, ні жінка не люблять, коли їх порівнюють з кимось, особливо з колишніми коханими. Нехай минуле залишається в минулому. Якщо ви будете регулярно порівнювати свого партнера з іншими людьми, то лише збільшите конфлікти між вами і викличете у нього почуття неповноцінності. "Це твоя вина" Якщо ваш партнер десь помилився, то не варто кожен раз йому про це нагадувати. Краще подумайте разом, як знайти вихід з ситуації, що склалася.