Три речі, які потрібно пам'ятати, коли все валиться з рук

Як тільки проблема вирішена, час підбити підсумки

Іноді справи просто йдуть не так, як було заплановано. Несподівано на вас починають сипатися неприємності, здається, що хтось "зверху" перевіряє вас на міцність. Що ж робити в такій ситуації? Проблеми накопичуються й одного разу перетворюються на величезний сніжний ком, що загрожує вас "розчавити". Все це — банальний стрес, від якого потрібно терміново позбуватися, пише inc.

Не бійтеся просити допомоги. На це буває важко зважитися, але просто попросивши, ви заощадите купу часу і сил, іноді допомога з боку просто необхідна. Також варто пам'ятати, що найбільше помилок ми припускаємось, піддаючись емоціям. Дайте пристрастям всередині себе "стихнути", тоді знайти правильне рішення буде простіше.

Ваш життєвий досвід (як негативний, так і позитивний) дозволяє розширити перспективу світу. Біль, який ви пережили, дозволяє співпереживати та ототожнювати себе з чужим болем, цінувати щастя. Пам'ятайте свої "чому" і судіть про те, як негативні ситуації, з якими вам довелося стикатися у житті, дозволяють побачити чітку мету, допомагають краще зрозуміти своє призначення на цій планеті.

Розібрати ситуацію. Як тільки проблема вирішена, час підбивати підсумки. Подумайте, що стало причиною невдачі і які кроки можна зробити зараз, щоб такого не повторилося у майбутньому.

Нагадаємо, спеціалісти виявили, що ймовірність виникнення сорому за свій зовнішній вигляд і стурбованість вагою багато в чому залежать від сигналів, що надходять у мозок від внутрішніх органів. У дослідженні група здорових дорослих повинна була оцінити свою зовнішність і вагу. Потім дослідники провели вимірювання сигналів від внутрішніх органів. Фахівці пояснюють, що деякі сигнали від серця і кишківника обробляються на несвідомому рівні й нервова система переробляє їх, щоб забезпечити мозок постійно оновлюваною інформацією про внутрішній стан організму.