День святого Валентина: ідеї незвичайних подарунків

ТОП-5 найоригінальніших подарунків на День всіх закоханих

Наближається День святого Валентина, а це значить, що вже пора обирати подарунки для своєї другої половинки. Що ж вручити в комплекті з милою валентинкою, щоб це було оригінальним і подарунок не припадав пилом на полиці після свята ?

Спеціально для тих, хто сушить собі голову кожного разу, коли справа стосується подарунків, а тим більше на прийдешнє свято, своєму партнеру, сайт "Коментарі" зробив добірку оригінальних сюрпризів до Дня святого Валентина.

1. Коробка з унікальним наповненням

Подарунок, зроблений своїми руками, не зможе замінити жоден інший. Адже в нього ви можете помістити все, що вважаєте за потрібне. В такому випадку мається на увазі коробка з сюрпризом. Для початку знадобиться прикрасити саму коробку, а потім приступати до наповнення. Всередину можна покласти різні солодощі. Або ж солодощі упереміш з чимось (квитки в кіно, іграшки, прикраси, парфуми і т.д.). Будьте впевнені, що такому подарунку зрадіє абсолютно кожен, адже ви вклали в його створення частинку себе.


2. Зірка з неба

Відразу відзначимо, що такий подарунок коштує досить дорого. Однак якщо фінансів вистачає, і ви хочете зробити незвичайний подарунок - можете подарувати зірку з неба в прямому сенсі цього слова. Забивши в пошуку "подарувати зірку", ви відразу знайдете потрібні варіанти. У підсумку ви отримаєте сувенірну папку, в якій буде опис, як знайти ту саму зірку, що належить вашій половинці.


3. Саме божевільне бажання

Так, безсумнівно, цей день присвячений романтиці. Однак якщо ваша друга половинка давно мріє про щось незвичайне, наприклад: стрибнути з парашутом, піднятися на високу гору, і так далі, це дуже вдалий день, щоб дати мрії збутися. За це ваш партнер буде дуже вам вдячний.


4. Вечеря

З року в рік варіант романтичної вечері на двох залишається в топі будь-яких найкрутіших подарунків на День закоханих. Вся справа полягає в тому, як його урізноманітнити, щоб він не перетворився на звичайні повсякденні посиденьки. Наприклад, запросити партнера на вечерю можна запискою або ж іншим будь-яким незвичайним способом, щоб створити інтригу. На саме святкування краще приготувати ті страви, яких ніколи не було на вашому столі, щоб зробити цей вечір як можна незвичніше.


5. Майстер-клас

У багатьох людей є бажання відвідати різні майстер-класи, але через відсутність часу або ж брак фінансів вони часто відмовляють собі в цьому задоволенні. Подарунковий сертифікат на майстер-клас стане відмінним подарунком. Особливо, якщо ви сходите на нього разом.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про трьох книгах про відносини, які варто прочитати кожному. Також сайт інформував про шкідливі звички, які заважають нам досягти успіху.