Це важливо: п'ять речей, про які варто говорити хлопцеві

Експерти розповіли, про що дівчина не повинна мовчати в стосунках

Якщо хочете побудувати міцні та довірчі стосунки, то зі своїм хлопцем потрібно бути відвертою. Не варто тримати в собі свої почуття або замовчувати про свої бажання та потреби. Експерти назвали п'ять речей, про які варто говорити своєму партнерові.

Що ви сумуєте за ним

Якщо ви встигли скучити за коханим, хоч ви тільки-тільки розлучилися, то чому б йому не написати про це. Чоловіки, як і жінки, потребують уваги, теплоти, а в такому прояві ваша любов буде мотивувати його на зворотний вияв ніжності.

Що ви ревнуєте (тільки без звинувачень в зраді)

У кожних стосунках є ревнощі, тільки проявляються вони по-різному. Якщо хтось з оточення вашого партнера (його колега, стара знайома) змушує вас відчувати дискомфорт, то дайте йому про це знати. Якщо ж хлопець каже, що вам нема про що турбуватися, вірте йому - надмірна підозрілість ще нікого не зробила щасливим.

Що вам потрібен особистий простір

Ви бачитеся чи не кожен день і зідзвонюєтеся частіше, ніж з найкращою подругою - здавалося б, на що тут скаржитися? Проте ви можете відчути деякий тиск, і бажання побути наодинці з собою - це абсолютно нормально. Так само нормально і сказати йому про це.

Що ви маєте потребу в увазі

Якщо вам не вистачає ніжності, уваги та любові, то пам'ятайте, що чоловіки не мають телепатичних здібностей і їм потрібно відкрито говорити про все.

Що він - не весь ваш світ

Дайте знати свому партнеру, що ваш світ не обертається навколо нього, що до зустрічі з ним ви жили повноцінним життям, в якому є друзі, захоплення і саморозвиток. І що ви не хочете відмовлятися від цього.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на те, що партнер не щасливий у стосунках.