Здивуйте гостей: рецепт святкової закуски у вигляді мандаринки

Ця закуска стане справжньою окрасою столу

Не знаєте, що приготувати на Новий рік? Тоді швидше записуйте рецепт неймовірно смачної та незвичайної закуски, яка стане справжньою окрасою вашого столу. Закуска "Мандаринки" готується дуже легко, просто, швидко і вона точно здивує ваших гостей. Що потрібно для приготування?

Інгредієнти: 2-3 середні моркви, 5 яєць, 2 плавлених сирки, крабові палички, 2-3 зубчики часнику (орієнтуйтеся на смак) і майонез.

Спосіб приготування: візьміть каструлю, наберіть воду і поставте варитися моркву. Як правило, на це йде 25-30 хвилин. Коли овоч буде готовий, злийте воду, остудіть його і зніміть шкірку. Зробити це легко, досить злегка пошкребти ножем. Далі потріть моркву на дрібній тертці. Ще зваріть яйця і натріть таким же чином. Дістаньте з холодильника крабові палички та плавлений сирок і повторіть процедуру (можна також інгредієнти подрібнити в блендері).

В окремій мисці змішайте всі подрібнені продукти (крім моркви), додайте пару зубчиків часнику, майонез і перемішайте до однорідної маси. Вологими руками сформуйте кульки. Візьміть свою натерту моркву, покладіть її на харчову плівку, сформувавши тонкий корж і покладіть в її центр начинку, а потім "укутайте" її морквою. Таким чином, ви придасте своєї закусці форму мандаринки. Сформуйте кілька таких кульок, а прикрасити їх можна справжніми листочками цитрусового або ж лавровим листом. Можна подавати на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати салат "Ялинка", який прикрасить ваш новорічний стіл і здивує своїм вишуканим смаком.