Як приготувати грибний паштет з вершковим сиром

Грибний паштет - дуже ароматна і ніжна страва

Якщо хочете порадувати близьких смачною закускою, тоді приготуйте грибний паштет з вершковим соусом. Він дуже ніжний, корисний і ситний. Ця закуска урізноманітнює ваше меню і порадує смаковими якостями. Рецептом страви поділилося видання Food.inmyroom.

Інгредієнти: 1 ст. л. оливкової олії, 50 г цибулі-шалот, 125 г грибів шиітаке, 75 г печериць, 1 зубчик часнику, 1 ч. л. соєвий соус, 1 ст. л. свіжої петрушки, 50 г вершкового сиру, сіль-перець (до смаку).

Спосіб приготування: Візьміть цибулю-шалот, дрібно її наріжте, відправте на сковороду й обсмажуйте до золотистої скоринки (4-5 хвилин). Потім додайте туди тонко нарізані гриби, готуйте ще хвилин 5, поки вони не стануть м'якими та вся рідина не випарується. Додайте щіпку солі та перцю, а через пару хвилин й порізаний дрібно часник. Готуйте ще хвилину, потім додайте в страву соєвий соус, петрушку, ретельно перемішайте і зніміть з вогню. Потім додайте в гриби вершковий сир, перемішайте та охолодіть. Подавайте на стіл разом з тостами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати лечо.