Вечеря нашвидкуруч: ідеальний рецепт із простих продуктів

Швидкі рецепти – господаркам чудова підмога, і вони користуються великою популярністю

Що приготувати на вечерю? Коли ввечері сім'я збирається за столом, щоб спробувати та поспілкуватися, то, звичайно, хочеться, щоб це було смачно, але швидко та просто.

Швидкі рецепти – господаркам чудова підмога, і вони користуються великою популярністю. Ми пропонуємо вам рецепт, який, безумовно, вас порадує. Про це пише washingtonpost.

ПИРІЖКИ З ЯЙЦЕМ

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

400 г сметани

5 яєць

1 ст. розпушувача

20 г зеленої цибулі

30 г цукру

1 зубчик часнику

сіль, олія

Як приготувати:

Зварити три яйця, охолодити, натерти на великій тертці і змішати з дрібно нарізаною зеленою цибулею. У муку|борошно| всипати сіль|соль| і розпушувач, додайте|добавляйте| ще 2 яйця, 250 г сметани і цукор, а потім збийте все до щільної однорідної консистенції. Замішати в тісто начинку, обсмажити пиріжки на сковороді, як оладки, і подавати зі сметаною.

Нагадаємо, якщо не знаєте, чим здивувати своїх домочадців на вечерю, то приготуйте мусаку - традиційне блюдо з баклажанів, яке популярно на Близькому Сході. І рецептом цієї смачної запіканки поділилася зірка ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон. Інгредієнти: 5-6 бульб картоплі, 4 середні баклажани, 1 цибуля, 4 помідори, 400 г м'ясного фаршу, 200 мл 20% вершків, 2 курячих яйця, 200 г твердого сиру, 100 г оливкової олії, а також сіль, перець та інші спеції (за смаком). Візьміть картопля, помийте, очистіть від шкірки і наріжте тонкими кружальцями. Поставте сковорідку на вогонь, налийте в неї олію та обсмажте в ній картопля (по 2 хвилини з кожного боку). Далі візьміть форму запікання і частину продукту викладіть на її дно. Таким же чином обсмажте кружечки баклажана, а потім викладіть їх на лист, зверху на картопля.