Кращий осінній сніданок: як приготувати гарбузові оладки

Оладки виходять дуже ароматними, завдяки прянощам

Гарбузові оладки - це істинно осінній сніданок. Щоб вони вийшли ароматними, додайте до оладок спеції - корицю, імбир, гвоздику і мускатний горіх. Рецепт гарбузових оладок із прянощами від Марти Стюарт, відомої американської телеведучої й автора кулінарних книг, розмістило "Сегодня".

Інгредієнти: 1/4 чашки борошна, 2 ст. л. цукру, 2 ч. л. розпушувача, 1/2 ч. л. кориці, 1/2 ч. л. меленого імбиру, 1/2 ч. л. солі, 1/4 ч. л. мускатного горіха, щіпка меленої гвоздики, 1 яйце, 6 ст. л. гарбузового пюре, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, 250 мл молока.

Потрібно змішати борошно з цукром, розпушувачем, сіллю і прянощами.

Потім окремо збовтати яйце, додати молоко, масло, гарбузове пюре, і перемішати.

Тепер з'єднати сухі інгредієнти з рідкими - перемішати.

Далі смажити оладки на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла.

Подавати з кленовим сиропом або медом.

Раніше ми розповіли, як приготувати гарбузове лате, а також поділилися рецептом гарбузового пирога з медом, який прикрасить будь-яке чаювання.