Гості з'їдять його першим: рецепт салату "Новорічний хіт"

Як приготувати салат «Новорічний хіт», який стане прикрасою вашого святкового столу

До Нового року залишилося зовсім не багато, тому настав час задуматися, чим ви будете дивувати своїх гостей і домочадців. Крім класичних салатів можна приготувати ще щось нове та смачне, наприклад, салат "Новорічний хіт". Він займе гідне місце на святковому столі. Що потрібне для рецепта?

Підготуйте для страви такі продукти: 200 г курячої печінки, 200 г свіжих печериць, 100 г консервованого зеленого горошку, 2 маринованих огірки, 1 морква, 1 цибуля, 2 ст. л. олії, сіль/спеції (за смаком).

Спосіб приготування: помийте й очистьте гриби, наріжте їх кубиками й обсмажте на олії разом з дрібно нашаткованою цибулею. Далі відваріть печінку, не забудьте посолити та додати спецій (за смаком), залиште її остигати в бульйоні, а потім наріжте кубиками. Мариновані огірки та відварену моркву наріжте таким же чином. Поєднайте всі інгредієнти, перемішайте салат, додайте солі, якщо потрібно і заправте майонезом. Все, готовий салат і його можна подавати до столу. Смачного!

Нагадаємо, якщо ви втомилися від класичних салатів та хочете здивувати всіх цікавими та смачними стравами на Новий рік, тоді записуйте рецепт "пікантного" салату. Що потрібно для приготування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на новорічні свята, як правило, столи переповнені різними стравами, зокрема салатами, наприклад, "Олів'є" та "Шубою". І господині намагаються готувати із запасом, щоб вистачило на всіх. Але скільки їх можна зберігати й за яких умов?

Читайте також чим замінити олів'є на столі: рецепт салату "Новорічний танець".