Чим змішувати омлет і його перевертати: важливі нюанси для ідеального сніданку

Якщо все зроблено правильно, страва вийде дуже смачною

Омлет – одна з найпопулярніших страв, яку люблять готувати вранці. І, начебто, немає тут нічого складного. Однак варто знати кілька тонкощів, якщо хочете отримати справді смачний сніданок. Так, щоб структура була однорідною, тісто не рвалося та рівномірно просмажувалося, потрібно знати, чим саме змішувати інгредієнти та коли слід перевертати омлет. Якщо все зроблено правильно, страва буде дуже смачною. Секретами приготування поділилася фуд-блогерка Наталія Голумб в Instagram.

Як приготувати ідеальний омлет.

Інгредієнти:

яйця – 2 штуки;

кукурудзяне борошно – 2 столові ложки;

сметана – 1 столова ложка;

сіль і перець – на свій смак;

крем-сир для начинки;

вершкове масло для смаження.

Спосіб приготування:

Перемішайте всі інгредієнти у глибокій мисці, але краще перемішуйте не вінчиком, а саме виделкою. Так ви не порушите його структуру.

Щоб омлет приготувався рівномірно, потрібно трохи нагріти суху сковорідку, а потім кинути шматочок масла. Воно має саме прогрітися, а не "горіти".

Коли вся маса на сковороді, омлет не слід помішувати або підіймати.

Коли зверху залишиться зовсім небагато рідини, на одну половину викладіть крем-сир, а зверху посипте зеленню. Обережно накрийте другою половиною й утримуйте на вогні ще хвилину.

Нагадаємо, сезон овочів ще не закінчився, тому не пропустіть можливість приготувати смачний рататуй. Ця страва стала популярною завдяки відомому мультфільму про щура. Так, зірковий кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів в Instagram, як приготувати той самий рататуй з мультика. Збережіть рецепт овочевої запіканки та побалуйте себе здоровою їжею.