Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються зрадники

Утриматися від походів наліво цим знакам зодіаку найскладніше

Часом розпізнати зрадника у своєму партнері не так уже й просто. Але якщо підозри вже зародилися, зверніть увагу на його знак зодіаку. Можливо, схильність до зрад в ньому закладена з народження, і протистояти природі, часом, не так вже й просто. Найчастіше, на думку астрологів, зрадники зустрічаються серед Раків, Овнів і Стрільців, пише eg.ru.

Рак

Цих милих і спокійних створінь дуже складно запідозрити в зраді. Хоча б і тому, що повірити в те, що Раки здатні на подібне, практично неможливо. Але факт залишається фактом - в тихому болоті чорти водяться. Натура представників цього знака зодіаку настільки загадкова, що вони й самі не до кінця розуміють, навіщо бігають наліво. Адже від природи Раки ще й дуже сімейні люди.

Овен

Овни завжди хочуть мати не просто найкраще, їм потрібен тільки ідеал. Саме в прагненні його відшукати, вони часто бігають від партнера до партнера. Навіть ставши розсудливими, вони продовжують помічати недоліки у своїй другій половинці. А значить, що ризик повернутися до пошуків, завжди великий.

Стрілець

Стрільці в рейтингу зрадників займають зовсім не почесне перше місце. Їм притаманні авантюризм, любов до ризику і пригодам. Саме так вони й сприймають кожну свою зраду. До слова, коли вони одружуються по кілька разів - це не для того, щоб ощасливити своїх обранців. Іноді їм просто набагато цікавіше протягом життя зраджувати різним людям.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, у яких знаків зодіаку в житті почнеться біла смуга в листопаді.