Які способи спокушання дратують чоловіків

Експерти розповіли, яких способів спокушання варто уникати на першому побаченні, тому що вони дратують чоловіків

Жінка, збираючись на побачення з чоловіком, використовує різні "прийомчики", щоб зачепити його увагу і спокусити. Але є способи, якими краще не користуватися.

Розповідати про своїх шанувальників

Чоловіки не люблять, коли їх з кимось порівнюють, тому велика кількість шанувальників, про які розповідає жінка, його може насторожити. Плюс до всього, такі розповіді відбивають у представників сильної статі бажання боротися за увагу вподобаної дівчини.

В усьому погоджуватися з чоловіком

Багато дівчат намагаються на першому побаченні догодити обранцеві і погоджуються з будь-якими його словами. Але не перестарайтеся, оскільки чоловіки хочуть бачити поряд жінку, у якої є власна думка.

Розмовляти як маленька дитина

Навряд чи чоловік стане серйозно ставитися до жінки, яка в бесіді весь час переходить на фальцет і використовує зменшувально-пестливі суфікси. Чоловіку більше сподобається серйозна сексуальна жінка, а не дівчинка-переросток, з якої потрібно сюсюкаться.

Перестаратися з косметикою

Збираючись на побачення з хлопцем, постарайтеся не робити собі "бойову розмальовку" на обличчі, чоловіки все ж більше полюбляють природну красу.

Перестаратися із засмагою

Раціональні чоловіки щиро не можуть зрозуміти, навіщо жінки стільки часу проводять на сонці або в солярії. Куди краще витратити його на більш корисні справи. Ну, скажімо, якщо ви перебуваєте на пляжі, то пограти у волейбол або бадмінтон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що потрібно робити жінці, щоб знайти чоловіка своєї мрії і побудувати серйозні стосунки.