Які прості кроки допоможуть "перезавантажити" життя

Ці кроки допоможуть відпустити непотрібні речі та думки

Осінь - відмінний час, щоб "перезавантажити" своє життя, звільнитися від негативних думок і ментальних бар'єрів, які заважають вам дихати на повні груди та розвиватися. Видання Wday розповіло, які прості кроки потрібно зробити, щоб змінити своє життя в кращу сторону.

Що потрібно відпустити:

- образи. Не тримайте в собі образи та злості, тому що весь цей негатив "руйнує" вас і не дає рухатися далі. Дратівливість і злість на оточуючих людей або на себе може відгукнутися психосоматичними захворюваннями.

- почуття провини. Не копайтеся в минулому і не коріть себе за помилки, які колись допустили. Краще виправте їх, і зробіть все можливе, щоб надалі їх не повторювати.

- упередження. Будь-які забобони - це ваші власні обмеження, бар'єри на шляху до нового, цікавого і, можливо, доленосного;

- негативні думки. Постарайтеся завжди концентруватися на хороших речах, адже добро відображає добро. Женіть від себе негативні думки, які можуть контролювати ваш настрій, поведінку і страхи.

Що потрібно перестати:

- підтримувати спілкування з токсичними людьми. Мабуть, в оточенні кожної людини знайдеться той, хто завжди чимось незадоволений, завжди псує настрій і його невдоволення поширюється, як по ланцюжку. Краще обмежте спілкування з такими людьми.

- навішувати на себе ярлики та грати ролі, нав'язані суспільством. Пам'ятайте, що ви - особистість і самі вправі розпоряджатися своїм життям. Перестаньте залежати від думки інших людей, які постійно говорять вам, що робити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички слід викинути з життя в 30 років.