Від чого ніколи не можна відмовлятися заради стосунків

Експерти назвали кілька речей, від яких не можна відмовлятися заради свого партнера і ваших взаємин

Стосунки - річ складна, і складається вона не тільки з романтичних побачень і залицянь, адже в парі важливо навчитися приймати один одного з усіма дивацтвами та недоліками. І якщо партнер вас дійсно любить, то прийме вас повністю, з усіма недосконалостями. Для того, щоб зберегти в стосунках свою особистість, ніколи не відмовляйтеся від наступних речей:

Спілкування з родиною і друзями

Неприйнятно, коли ваша кохана людина ставить вас перед вибором: або я, або твої друзі / сім'я. Як побудувати з ним надійні та міцні стосунки, якщо він не хоче порозумітися з вашими близькими людьми?

Цілі та амбіції

Не варто в стосунках пригнічувати амбіції й цілі один одного, особливо, якщо вони відрізняються. Не дозволяйте коханій людині перешкоджати вам добиватися своєї мрії, навпаки, він повинен підтримувати вас у всіх починаннях.

Ваші переконання і цінності

Не дозволяйте партнеру нав'язувати вам свої якісь переконання і цінності, наприклад, щодо релігії, політики та інших тем. Ваш обранець може думати зовсім інакше, ніж ви, але важливо навчитися приймати й поважати його погляди. Якщо вас намагаються переробити або нав'язати свою думку - йдіть з таких стосунків.

Нагадаємо, що психологи назвали п'ять ознак, які допоможуть визначити, що партнер у стосунках вас просто використовує.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб стосунки приносили радість і комфорт, над ними необхідно постійно працювати. Але це не означає, що закохані повинні проводити 24 години на добу разом, навпаки, потрібно навчитися відпочивати один від одного. І в цьому є маса переваг.