Вчені назвали точну суму грошей, яка потрібна людині для повного щастя

Тепер є до чого прагнути

Американські дослідники вирішили з'ясувати, яка точна сума потрібна людині для повного щастя. Для цього експерименту вони опитали майже два мільйони людей з 164 різних країн. Про це пише видання lux.

Вчені звертали особливу увагу на щомісячні доходи, кількість зроблених покупок за місяць і економічну ситуацію в кожній окремій державі. Після всіх проведених опитувань вони підсумували, що середня сума, яка потрібна людині для комфортного проживання - 95 тисяч доларів на рік. І це сума тільки на одну людину. А якщо ж трохи знизити планку, то для менш, але теж комфортного життя, людям потрібно близько 70 тисяч доларів - ця сума допоможе людині відчувати себе емоційно щасливою. Виходить, що для двох осіб грошей необхідно рівно в два рази більше, щоб відчувати себе вільно і впевнено.

Також фахівці відзначили, що чим вище стає дохід у людини, тим менше вона отримує задоволення від життя. А все тому, що вона досягла певного рівня щастя, і тепер не може отримувати таких емоцій і захоплення, як це було раніше.

Також видання "Коментарі" розповість, ключовий навик, який необхідний для заробляння грошей.