Секрети нумерології: що може сказати про людину остання цифра дати народження

Остання цифра року народження зберігає інформацію, яка допоможе взяти свою долю під контроль

Розкривши секрети нумерології, людина може навчитися самостійно контролювати свою долю. Дата народження - це певна матриця, яка зберігає інформацію про унікальні можливості, усілякі таланти і навіть про життєве покликання. Остання цифра цієї дати, вона ж остання цифра року народження, підкаже, яка саме стихія управляє життям людини, пише Slovofraza.
0 або 1

Стихія Метал. Ця стихія наділяє людей сильним характером, прагненням до незалежності і самодостатності. Вони готові відстоювати свої інтереси до останнього, залишаючись при цьому спокійними і впевненими у своїй правоті. Ці люди люблять стабільність у всьому. Вони знають, як досягти своєї мети, і ніщо не зупинить їх на шляху до мрії.

2 або 3

Стихія Вода. Найчастіше, ці люди добродушні і привабливі. Будь-які проблеми їм простіше обійти і далі спокійно плисти за течією. Разом з тим, вони мають багату уяву і високий інтелект. Серед людей Води часто зустрічаються філософи, політики і дипломати. До слова, вираз "сірий кардинал" якнайкраще описує саме представників цієї стихії. Вони вміють таємно направляти хід розвитку подій в потрібну їм сторону.

4 або 5

Стихія Дерево. Це допитливі, харизматичні і дуже надійні люди. Вони з народження володіють даром переконання і можуть заражати своєю енергетикою всіх навколо. Їм легко досягти результатів в будь-якій сфері, адже люди цієї стихії не можуть задовольнятися тим, що вже мають. Їм завжди хочеться більшого.

6 або 7

Стихія Вогонь. Серед представників цієї стихії найчастіше зустрічаються авантюристи і пристрасні любителі всього нового. Вони дуже активні і працелюбні. З них виходять чудові керівники. Людям Вогню з народження закладено прагнення перемагати. Тому все їхнє життя - це постійний рух.

8 або 9

Стихія Земля. Своїх підопічних стихія Землі обдарувала відповідальністю, терпінням і надійністю. Вони мають сильну інтуїцію, яка нерідко допомагає досягти поставленої мети. Ці люди досить рідко програють, адже кожен свій крок вони прораховують наперед і все добре обмірковують. До речі, завдяки цим якостям, люди Землі відмінно ладнають з фінансами.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, у яких знаків зодіаку під час жовтневого повного Місяця почнеться біла смуга в житті.