Простий метод, який допоможе позбутися стресу

За допомогою цього способу наша підсвідомість позбавляється від негативу

Час від часу ми стикаємося зі стресом навіть в своєму будинку, тому іноді хочеться побути наодинці з самим собою і заспокоїти свої думки. Психолог Станіслава Зарудна розповіла, що побороти стрес можна в домашніх умовах, якщо використовувати один нескладний прийом. Про це пише видання newsyou.

Коли ви відчуваєте, що вас долає стрес або негатив, фахівець рекомендує в такому випадку взяти чистий аркуш паперу і написати всі свої думки. В процесі написання ви будете позбавлятися від того негативу, який накопичився, і вам відразу ж стане легше. А після краще знищити списаний аркуш паперу - це дозволить остаточно поставити крапку.

Психолог впевнена в тому, що через написання своїх думок на папері наша підсвідомість очищається, відпускаючи весь негатив. Також вона додала, що гнів або роздратування зовсім необов'язкового описувати словами, їх можна зобразити у вигляді схем або малюнків.

А щоб досягти максимального ефекту після виконаної роботи, Зарудна радить помедитувати на протязі 10-15 хвилин. Головне при цьому, фокусуватися на своєму диханні і перебувати в теперішньому моменті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, знайдений новий спосіб зняття стресу, і для нього потрібна корова. У світі все більшої популярності набирає новий тренд - "koe knuffelen", що в перекладі означає "обійми з коровами". Вчені вважають, що цей спосіб допомагає нормалізувати психологічний стан людини.