Названо знаки Зодіаку, яким варто звернути увагу на здоров'я на цьому тижні

Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких захворювань варто зайнятися деяким зі знаків Зодіаку

Зірки не гірше, а іноді навіть краще, лікарів розповідають про те, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першочергову увагу. Якими недугами можна захворіти і як їх лікувати, а також профілактикою яких захворювань варто зайнятися деяким зі знаків Зодіаку на тижні з 22 по 28 лютого - розповіли в ТСН.

Найбільше на стан здоров'я рекомендують звернути увагу Близнюкам (22.05 - 21.06), Терезам (24.09 - 23.10), Водоліям (21.01 - 18.02) та Рибам (19.02 - 20.03). Повідомляється, що представникам цих знаків варто відмовитися від фізичних навантажень, особливо від тих, які пов'язані з підняттям тяжких предметів. У зворотному випадку, ці знаки Зодіаку ризикують отримати проблеми зі спиною.

У другій половині тижня, люди, що народилися під цими знаками, мають ймовірність харчових отруєнь. Слід якомога серйозніше поставитися до вибору їжі, а також обмежити себе від вживання фаст-фуду.

Зірки також рекомендують звернути увагу на здоров'я Овнам (21.03 - 20.04), Тельцям (21.04 - 21.05), Ракам (22.06 - 22.07) та Козерогам (22.12 - 20.01), оскільки в другій половині тижня ці знаки Зодіаку можуть відчути гострий брак енергії, поповнити яку вони зможуть, відпочиваючи і - в обов'язковому порядку - прогулючись на свіжому повітрі. Також рекомендується поберегти підшлункову залозу - правильно харчуватися, відмовившись від жирної і важкої їжі, а також не зловживати алкоголем.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, яку професію астрологи радять обрати Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам.