Коли в Україні чекати великих змін: астролог назвав дату

Відомий астролог Ігор Нехаєв розповів, які зміни чекають на Україну в найближчий місяць

В Україні триває війна і кожному хочеться, щоб скоріше бойові дії на території нашої країни припинилися, і можна було повернутися до мирного життя. Але як стверджує відомий астролог Ігор Нехаєв, цього місяця завершення військових дій очікувати не варто, хоча тяжкий період Україна вже пережила.

За його словами, енергія війни в нашій країні все ще залишається, тому не можна розслаблятись і думати, що ми повністю вигнали окупанта. Українці повинні зберігати спокій, віру у перемогу та внутрішню витримку.

З 14 квітня ситуація має покращуватися. Війна, звичайно ж, не завершиться відразу, але військові дії поступово припинятимуться.

Нехаєв зазначив, що важкий пік війни ми вже пережили, проте період з 30 квітня по 16 травня може бути досить небезпечним, бо відбудеться коридор затемнень. Ці два тижні можуть додати проблем, тому що в цей період часто ухвалюються неправильні рішення.

Проте фахівець розповів, що квітень є сприятливим періодом для переговорів, можливо, що українській стороні вдасться знайти точки дотику у важливих питаннях із Росією.

Нагадаємо, що астролог Максим Гордєєв прогнозує перемогу України у цій війні та зазначає, що після завершення бойових дій, на нашу країну чекає процвітання та визнання у всьому світі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мольфарка та цілителька Олена Стеценко побачила, що в середині квітня українські захисники почнуть активний контрнаступ і поженуть російські війська назад до своїх кордонів. А на повне закінчення військових дій слід чекати 30-31 травня.