Гороскоп на вівторок, 15 грудня

Перевірте свої банківські рахунки та фінансові питання, тому що може статися щось непередбачене. Коли справа доходить до грошей і можливих втрат, «один стібок, зроблений вчасно, вартий дев'яти» - чудове прислів'я

Овен

У цей день Овни можуть спробувати ризикнути в бізнесі. Але будьте обережні - ваш проект немов калейдоскоп: якщо неправильно повернете "скельця", може все зламатися. Продумуйте свої кроки і не поспішайте в ухваленні рішення.

Телець

Хороший день для коханої людини. У цей день ваш настрій буде відмінним, на роботі теж все буде складатися. Більше позитивних емоцій і у вас все вийде.

Близнюки

На роботі постарайтеся завести більше потрібних і корисних для вас контактів, але на любовному фронті, навпаки, постарайтеся не проявляти активність, інакше можете посваритися зі своєю другою половинкою.

Рак

Тримайте ніс за вітром і придивіться до вашого оточення. Хтось із ваших друзів спробує використовувати вас у своїх цілях.

Лев

Не будуйте довгострокових планів, постарайтеся розслабитися і побути в оточенні люблячих вас людей.

Діва

У розмовах не стискаючи палицю, і якщо відчуваєте, що співрозмовник не готовий дати відповідь, то не тисніть на нього. Це виявиться найбільш ефективним методом.

Терези

Вас можуть втягнути в словесні баталії, а ви будете не готові. Намагайтеся уникнути конфліктів і тримати себе в руках під час скандалів.

Скорпіон

Попри ожеледь і дощову погоду, постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі. Вам це необхідно для здоров'я.

Стрілець

Подаруйте цей день себе, поїдьте в магазин, в салон краси - порадуйте себе.

Козеріг

Старі друзі можуть допомогти вам з роботою. Не відмовляйте від зустрічей, в недалекому майбутньому вам може надійти хороша пропозиція про роботу.

Водолій

Працьовитість і завзятість дадуть свої плоди - вам запропонують цікавий проект. Чи не зупиняєтеся на досягнутому.

Риби

Зловживання зеленим змієм може вас здорово підвести, якщо втратите почуття міри.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 14 грудня - хороший день для здобуття своїй половинці. Якщо у вас є постійний партнер - хороший день для романтичного побачення. Будьте позитивними та налаштовуйтесь на початок тижня.