Гороскоп на п'ятницю, 18 червня, для кожного знака Зодіаку

Відкладіть прийняття важливих рішень, особливо якщо вони стосуються майбутнього вашої родини

Овен

Подбайте про здоров'я: стежте за тиском, відмовтеся від алкоголю і інших надмірностей, бережіть сили і нерви - і все буде в повному порядку. Якщо відчуваєте, що не справляєтеся з лавиною справ, візьміть невелику відпустку: потім ви все залагодити без зайвих жертв.

Телець

Ви відчуваєте колосальний приплив енергії, і здається, ніби можна гори перевернути. Що ж, так і є. Але перш ніж зважитеся підкорювати світ, гарненько подумайте: сила - добре, а розум - краще.

Близнюки

Відкладіть прийняття важливих рішень, особливо якщо вони стосуються майбутнього вашої родини. Краще не підписувати важливі документи, не купувати занадто дорогі туристичні путівки.

Рак

Чудовий день - за що таке щастя? Не питайте! Просто приймайте з вдячністю подарунки долі і не шукайте каверзи: іноді фортуна посміхається без будь-якої причини - може, у неї настрій хороший.

Лев

Можливо нове знайомство, яке дозволить жінкам-Левам поглянути на ситуацію під іншим кутом зору. Однак суворість в дотриманні зовнішніх пристойностей може викликати деяке здивування і стати причиною сварки. Гороскоп на сьогодні пророкує зростання популярності і авторитету чоловіків-Львів.

Діва

Ймовірно, сьогодні жінки-Діви будуть відчувати на собі пильну увагу чоловіків. Не виключено нове захоплення, однак швидше за все партнер не буде відповідати вашим уявленням про ідеал. Чоловікам-Дівам зірки рекомендують спілкування в колективі, групові заняття, спільну роботу або відпочинок серед однодумців.

Терези


Складний день. Взаєморозуміння майже відсутня, тому переговори з партнерами будуть важкими і, ймовірно, не принесуть відчутних результатів. Можливі фінансові проблеми, пов'язані з купівлею або домашніми клопотами.

Скорпіон

Сьогодні в будь-яких справах і наміри спирайтеся на допомогу і поради близьких людей. Проявіть рішучість у досягненні мети. Ймовірно деяке погіршення самопочуття. Сьогодні будь-яке захворювання матиме тривалий, затяжний характер.

Стрілець

Життєвий потенціал знаходиться у верхній точці, однак ймовірне погіршення самопочуття або неприємна звістка зажадає від вас великої зібраності. Можливі ускладнення у відносинах з близькою людиною. Не слід квапити події або переривати дипломатичні відносини - пустіть все на самоплив, інтуїція підкаже потрібне рішення.

Козоріг

Сьогодні вам, швидше за все, пощастить вирішити деякі проблеми в особистому житті. Зірки сприяють творчим пошукам, нестандартного підходу до будь-яких справах. Хороший день для завершення розпочатих справ, ремонту або благоустрою квартири.

Водолій

Ділова активність і приголомшлива працездатність повинні принести очікувані результати, проте ваш життєвий потенціал знаходиться в нестабільному стані. Зірки не рекомендують ризикувати або займатися покупками.

Риби

У цей день дуже ймовірні ностальгічні настрої: виникнення сильного бажання зустрітися зі старими друзями і знайомими, відновити перервані відносини. Не виключено, що думки багатьох Риб будуть витати в хмарах, а бажання - підштовхувати до необачних вчинків.

Нагадаємо, нестабільна ситуація з готівкою і безготівковими коштами. Проявляйте силу волі і контроль над бажаннями, це не найкращий час, щоб позичати. Увага фінансових документів.