"Буде перелом": нумеролог назвав дату закінчення війни в Україні

Нумеролог Владислав Грицай розповів, коли варто очікувати на закінчення військових дій в Україні

В Україні триває війна з Російською Федерацією і наші військовослужбовці мужньо тримають оборону та захищають території. Але всіх українців мучить лише одне питання – коли ж закінчаться воєнні дії й можна буде повернутись додому. Нумеролог Владислав Грицай поділився своєю думкою з цього приводу.

Експерт зазначив, що залишилося почекати трохи менше ніж місяць. За його словами, ключова подія, яка приведе Україну до перемоги над окупантами, відбудеться приблизно 24 квітня. У 20-х числах наступного місяця наша країна "отримає гарний результат".

Але як зазначив нумеролог, закінчення війни та етап закінчення військових дій не завжди означає одне й те саме. Можливо, обстріли припиняться не скрізь, але наприкінці квітня Україна перейде в новий етап і це буде або перемога, або на 100% зрозуміло, які заходи потрібно вжити для цього. Але 24 квітня українці вже відчують перемогу фізично.

"Але те, що там буде перелом – 100%. І ми вже розумітимемо, що це все", – додав Грицай.

Також нумеролог наголосив, що "ловити" окупантів наші військовослужбовці після перемоги будуть ще якийсь час.

Нагадаємо, українська мольфарка обіцяє, що в середині квітня українські захисники почнуть активний контрнаступ і на повне закінчення військових дій слід чекати 30-31 травня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астролог Максим Гордєєв припустив, коли в Україні закінчиться війна і чекає на президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський оцінив роль НАТО та окремих держав-членів Альянсу у пошуку можливих способів припинення війни Росії проти України.