Астрологи повідомили, які знаки Зодіаку схильні до повноти

Народжені під цими знаками схильні заїдати стрес і знаходять розраду в їжі

Стало відомо які знаки Зодіаку схильні до повноти.

Ці знаки Зодіаку не сумніваються між вибором поберегти фігуру або смачно поїсти. Звичайно, більшість з них вибере поласувати різними смаколиками. Часто люди, народжені під цими знаками, схильні заїдати стрес і часто знаходять розраду в їжі.

Овен

Представники цього знака люблять контролювати ситуацію, командувати іншими і губляться, коли щось йде не так. У хвилини слабкості, коли вони засмучені, часто знаходять віддушину в смачній їжі. За короткий час вони можуть досить помітно додати у вазі.

Телець

Тельці дуже вперті, вони не відмовляться від смачного перекусу. Навіть якщо їм натякнути про зміни у зовнішності. Якщо близька людина говорить Тельцю, що йому потрібно подбати про себе, схуднути і вживати здорову їжу, він вважатиме це образливим. Вони навпаки почнуть їсти більше.

Рак

Ці знаки Зодіаку теж шукають розраду в їжі, адже вони дуже чутливі. Щоб впоратися з проблемами, вони звертаються по допомогу до холодильника.

Терези

У справах Терези все обмірковують і зважують, але це не стосується їжі. Рука сама тягнеться до смачних страв. Вони не знають помірності в їжі або не знають, як зупинитися.

Стрілець

Цей знак не любить обмежень ні в чому. У моменти слабкості або ліні, коли бажання розслабитися зростає, його представники дозволяють собі їсти без зупинки.

Риби

Вважається, що цей знак найчутливіший з усіх. Коли цих людей охоплює депресія, то для них це не просто прийом їжі. Так вони заліковують свої переживання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, який зв'язок між характером і днем тижня, в який народилися.