Астрологи назвали найкрасивіших жінок за гороскопом

Щоб визначити найкрасивіші знаки зодіаку серед жінок, астрологи брали до уваги не тільки зовнішність, а й харизму і риси характеру

Краса жінки полягає не тільки в ідеальній зовнішності, але і в її характері, поведінці, харизмі та внутрішній енергії. В цьому випадку зробити свій внесок у привабливість представниць прекрасної половини людства можуть зірки, під якими вона народжена. Астрологи назвали 3 знаки зодіаку, серед яких справжні красуні зустрічаються найчастіше, пише slovofraza.
Найбільше із зовнішністю пощастило представницям знаків зодіаку Водолій, Терези та Діва.
Водолій
Жінки-Водолії сміливо можуть очолити рейтинг найпривабливіших. Вони відрізняються не тільки хорошими фізичними даними, а ще й духовними. Ці жінки буквально випромінюють внутрішнє світло і притягують до себе немов магніт. Чоловіки найбільше цінують в них чуттєвість, жіночність і певну таємничість.
Терези
Терези - досить суперечливий знак зодіаку. З одного боку характер у цих жінок досить непростий. З іншого - вони неймовірно привабливі зовні. Ця вибухова суміш дозволила жінкам-Терезам виявитися на другому місці рейтингу. До речі, заради підтримки своєї привабливості представниці цього знака зодіаку готові піти багато на що. Так що краще бути готовими до різних маніпуляцій з їхнього боку.
Діва
Трійку найкрасивіших знаків зодіаку замикають Діви. Їхня головна зброя - внутрішня краса. Вони знають, як себе краще показати, щоб їх половинки були впевнені - їм дістався справжній скарб. З саморекламою у Дів ніколи не буде проблем. Але ж і рекламувати дійсно є що.
Раніше "Коментарі" розповідали, у кого зі знаків зодіаку почнеться біла смуга в вересні.