Астролог назвав знаки Зодіаку, яким не можна довіряти

Незважаючи на стриманість в поведінці, Дів називають справжніми пліткарями

На життєвому шляху кожного з нас зустрічалася така людина, якій не можна довірити жодного секрету. За першої ж можливості такі люди можуть зробити з вашої таємниці тему для загального обговорення. Про те, яким знакам Зодіаку не варто довіряти таємне, повідомила астролог Людмила Булгакова, передає ТСН.

Діва (22.08 - 23.09)

Попри стриманість у поведінці, Дів називають справжніми пліткарями. Як тільки вони дізнаються чийсь секрет, відразу ж готові поділитися ним у колі своїх друзів. І чим більше представники цього знака мають таких, тим довше вони будуть полоскати ім'я і життєві обставини тих, хто довірився їм. Тому, каже астролог, якщо ви не хочете, щоб ваші таємниці знали всі, кому не лінь, краще залишити їх при собі і не ділитися з Дівами.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Представили цього знака Зодіаку можуть розповісти ваш секрет зовсім випадково. Всьому виною їх зайва балакучість, впевнена астролог. Стрільці з тих людей, хто спочатку говорить, а потім тільки думає. Скільки б ви не злилися на них за те, що хтось дізнався вашу таємницю, вони будуть продовжувати твердити, що не хотіли нікого образити і зробити щось погане.

Терези (24.09 - 23.10)

Терези - знак, який знаходиться в постійному пошуку нових знайомств. І якщо для того, щоб отримати увагу від потрібної людини доведеться зрадити іншого, представники цього знака Зодіаку підуть на цей крок. Крім того, Терези впевнені у своїй правоті як ні в чому іншому, тому розмови з цього приводу будуть абсолютно безглуздими.

Раніше портал "Коментарі", кому зі знаків Зодіаку пощастить останніми днями липня.