Творці треку "Доброго вечора, ми з України" випустили новий хіт (ВІДЕО)

Діджеї з Кременчука, які прославилися завдяки хіту "Доброго вечора, ми з України" випустили нову композицію

З початку повномасштабного вторгнення Росії на українські території моральний дух нашого народу підіймає не лише сила єдності, віра в перемогу, а й нові патріотичні хіти. У цьому списку виявилася і композиція "Доброго вечора, ми з України". Нещодавно хлопці презентували свій новий трек.

Діджеї PROBASS ∆ HARDI з Кременчука (Полтавська область) створили нову композицію під назвою "Настане день", яка однією лише фразою вселяє віру у світле майбутнє країни.

"Настане день! Він уже близько! Я відчуваю! Я бачу це! Я чую, як ми святкуємо нашу перемогу! ще більше, а потім ще більше!" – написав на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram PROBASS.

У відеоролику діджеїв можна побачити неймовірні кадри мирних міст України до російського вторгнення. Між ними виринають відео оборони українських військових та евакуація мирних жителів. Україна чинить опір до кінця – саме такий меседж простежується у всьому відеокліпі пісні.

"У нас багато землі, урожай соняшника буде рекордним! Ми знаємо всю правду! Правда, знає нас! З нами Бог! Слава Україні, слава нації, слава ЗСУ!", - додав PROBASS.

Нагадаємо, що українська пісня гурту Go-A посіла третє почесне місце у рейтингу найпопулярніших пісень за історію музичного конкурсу Євробачення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що композиція Blinding Lights 31-річного відомого виконавця The Weeknd увійшла в історію. Сінг очолив чарт Billboard Greatest Songs of All Time Hot 100 Chart ("Кращі пісні всіх часів"). До цього останні 13 років нікому не вдавалося зрушити з першого місця в чарті композицію The Twist американського співака Чаббі Чеккера.