Зустрінься з друзями і відіспись: чим можна зайнятися після звільнення

Не поспішай відразу шукати нову роботу, не пропусти можливість перезавантажитися

Більшості з нас хоч раз у житті доводилося бути звільненим з роботи. Причини звільнення бувають найрізноманітніші. Закрився проект, колеги підставили, та й чого гріха таїти, може ти просто занадто легковажно ставився до своїх обов'язків. У будь-якому випадку, що зроблено те зроблено. Звільнення - не привід опускати руки і кидатися в усі тяжкі. Але трохи відпочити для перезавантаження все таки слід. За допомогою порталу mport ми дамо тобі кілька порад, чому можна присвятити вільний час, який раптово з'явився.

Сон

Ну що ж, раз ви з шефом розійшлися в думках і він вказав тобі на двері, то ти можеш зробити те, про що мріяв весь цей час - виспатися. Повір, перші пару ночей тебе навіть залп зі ста гармат не розбудить. Тим більше, що швидше за все спати ти ляжеш після добротної п'янки з нагоди цієї події.

Зустрічі

А пам'ятаєш своїх друзів, з якими разом ходив у походи і випивав на задньому дворі в студентські роки? Ви так давно хотіли зібратися! Тепер ніщо не завадить реалізувати цей намір. Крім того, раптом у когось із старих друзів знайдуться цікаві варіанти для співпраці?

Спорт

Ніби відіспався, а з ліжка встати все одно важко? Значить, пора припиняти розслаблятися і випивати. Не лінуйся і шуруй в спортзал або просто почни частіше гуляти по місту. Підбадьоришся, заведеш організм-метаболізм, обдумаєш плани на день і настроїшся на правильний лад.

Мозковий штурм

Після тижня другого, коли відпоївся-відгодувався-відіспався-нагулявся, подумай: якою сферою діяльності ще не займався? У яких нетрях твоя професійна універсальність ще не бувала? Не бійся фантазувати. Тільки так зможеш зловити за хвіст мрію, і зайнятися тим, про що мріяв з самого дитинства.

Ці поради допоможуть відпочити перед новим життєвим ривком. Впевнені, ти таки знайдеш роботу своєї мрії. Також видання "Коментарі" розповість, в яких випадках слід негайно покинути співбесіду.