Як правильно підготувати вареники до заморозки

Спочатку у великій каструлі доведіть воду до кипіння

Вареники - одна з улюблених страв багатьох. Але, як правило, готують їх не так часто, тому зручніше якось наклеїти більше, частину відкласти в морозилку. Як правильно заморозити вареники, читайте на Радіо MAXIMUM. Заморожування продуктів – справжня знахідка для людей, яким не вистачає часу на приготування їжі. Зокрема, при правильній заморозці вареників вони завжди будуть свіжими, пише porady.interia.

Як правильно заморожувати вареники

Спочатку у великій каструлі доведіть воду до кипіння з додаванням солі та столової ложки олії. Далі покладіть вареники в киплячу воду і через 30 секунд вийміть їх.

Після цього викладіть вареники дошку і присипте борошном або змастіть олією. Важливо, щоб вареники не торкалися одне одного.

Не ставте лоток з варениками в морозилку, доки вони повністю не охолонуть. Вже за дві години вареники замерзнуть і стануть жорсткими, і лише тоді їх можна буде покласти у пакет.

Нагадуємо якщо ви хочете урізноманітнити щоденне меню, то викладіть на стіл ледачий пироги. Незвичайне поєднання картоплі з сиром порадує ніжним смаком та ароматом. Рецептом вареників поділилося видання Smak. Для приготування страви вам знадобиться: 2 картоплини, 200 г сиру, 2 ст. л. борошна, 1 яйце, 50 г вершкового масла|мастила|, 1 ст. л. сметани, 2 ч. л. цукру, варення (за смаком) та дрібка солі. Почистіть картоплю, відваріть її до готовності і розімніть товкачем. Змішайте картопляне пюре з сиром, борошном та яйцем. Приправте суміш цукром, щіпкою солі і ще раз добре вимішайте. Закип'ятіть у каструлі воду, підсоліть її.