Секрети італійських шеф-кухарів, які зроблять ваші страви шедеврами

У кухарів є свої страви - «зірки», яких можна зустріти в меню майже будь-якого ресторану

Ми в більшості свого вільного часу проводимо час на кухні. Увечері, коли збирається за великим столом вся родина, на святах, коли приїжджають в гості наші друзі і родичі. Представляємо вашій увазі кілька секретів італійських шеф-кухарів, які зроблять ваші страви справжніми шедеврами.

1. Кальмари. Якщо вони стали "гумовими, продовжуйте варити їх 30-40 хвилин. За цей час кальмари вберуть бульйон, збільшаться в розмірах і стануть м'якими.

2. Стейк. Свіжоприготовлене м'ясо виділяє сік, і, розклавши його стазу, ви отримаєте пересушене блюдо. Щоб цього уникнути, дайте йому "відпочити" 5-10 хвилин після приготування.

3. Макарони. Тут головна помилка - злити після варіння всю воду. Залиште на дні каструлі півсклянки води з-під пасти і додайте її в соус - це зробить смак страви насиченим.

4. Птах. Запечені курка або індичка можуть вийти сухими. Щоб цього уникнути, намагайтеся не відкривати дверцята духовки під час готування. Всякий раз, коли ви це робите, духова шафа втрачає тепло, збільшується час приготування, в результаті птах стає пересушеній.

Нагадаємо, Кулінарія з дітьми та підлітками, а також спілкування з ними під час приготування страв заохочують інтерес до їжі у дітей. Це також цікавий спосіб прищепити дитині звички здорового харчування та інших навичок, необхідних для майбутнього життя. Кулінарія з малюками Майже все, що пов'язано з малюками, вимагає часу і терпіння. Тому непогано вибрати короткі і прості кулінарні завдання, відповідні навичкам і увазі вашого малюка.