П'ять цінних лайфхаків для тих, хто нічого не встигає

Брак часу - біч сучасного суспільства

Багато людей скаржаться на брак часу, але при сучасному ритмі життя, це і не дивно. Як же розпланувати свій час, щоб його вистачало на виконання всіх робочих моментів і на повноцінний відпочинок? Видання Wday поділилося цінними порадами.

Не лінуйтеся вранці

Складно вставати вранці з теплого ліжка, але, якщо ви вічно спізнюєтеся, пора привчити себе до раннього пробудження. Намагайтеся не засиджуватися до півночі, а лягайте спати раніше. Крім цього, починайте свій ранок з зарядки, вона допоможе підбадьоритися і налаштуватися на позитивну хвилю.

Освойте планування

Якщо хочете все встигати, тоді освойте планування. Сядьте ввечері та накидайте розклад на наступний день. Так ви будете чітко розуміти, що, коли і о котрій вам потрібно зробити. Також корисно засікти, скільки часу ви витрачаєте на виконання регулярних завдань і продумати, як його можна скоротити.

Концентруйтеся на одному завданні

Не намагайтеся виконувати кілька справ одночасно, краще сконцентруйтеся спочатку на одному і виконайте його якісно, а після переходите до другого, третього і т.д.

Починайте зі складних завдань

Починайте свій день з найскладніших справ і завдань, щоб день видався дійсно продуктивним, тому що ввечері ви можете відволікатися на різні дрібниці, будете думати про кінець робочого дня, про відпочинок і не зможете зробити все швидко і якісно.

Відпочивайте

Не забувайте робити 10-хвилинні перерви кожну годину, щоб відволіктися і привести до ладу свої думки. Якщо ви працюєте за комп'ютером, тоді періодично виходьте на вулицю, щоб подихати свіжим повітрям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які побутові лайфхаки спростять ваше життя.