Три знаки зодіаку – їм найбільше пощастить цього тижня (19-25 червня)

Життя – як зебра: чорні смуги чергуються з білими. Але для цих знаків в найближчі сім днів чорних смуг не існуватиме

Вони добре постаралися, і тепер отримують нагороду від Всесвіту: перед ними відкриваються неймовірні можливості у всіх сферах життя. Хто ці знаки зодіаку, яким усі будуть заздрити?

Риби

Ваша нерішучість і самокритичність – не найкращі помічники, коли йдеться про досягнення мети. Просто робіть те, що ви вмієте, і всі побачать, що вам немає рівних. Спочатку визнання, а вже згодом – пропозиція по роботі, від якої може запаморочитися в голові.

Несподівані сімейні проблеми в іншому випадку змусили б вас опустити руки. Але не цього разу. Так, вам доведеться трохи покрутитися, інколи недосипати, бути одночасно в трьох місцях. Однак коли потім все проаналізуєте, зрозумієте, що все встигли, нічого не запороли і завели круті знайомства, які вам стануть у нагоді.

В кінці тижня очікуйте на хороші новини – вони можуть розчулити до сліз.

Овни

Такого ви точно не чекали. Ще вчора здавалося: те, що так довго планували й до чого так ретельно готувалися, вже вкотре не вигорить. Але якраз в той момент, коли надумаєте трохи постраждати й пожаліти себе, почуєте "так" замість "ні".

Більше не доведеться турбуватися стосовно свого матеріального становища – принаймні наближчим часом. Ви зробили все для того, аби зараз пожинати плоди. Це ще не та ситуація, коли гроші "сипляться на голову", але розслабитися й дозволити собі зайве вже точно можна.

Приємний бонус: керівництво вами задоволене, найближче оточення цінує. Але на вас, як на цінного кадра, накинув оком ще хтось. Не поспішайте відмовлятися від нової пропозиції – вислухайте, що вам пропонують. І гарно все обдумайте. На перший погляд може здатися, що воно того не варте. Але зірки підказують: там дуже гарні перспективи.

Леви

Вітаємо – ви потрапили на хвилю успіху! Щоправда, через надмірну імпульсивність від неї ж можете й постраждати. Тому увімкніть розсудливість, продемонструйте стресостійкість – і приємні сюрпризи від долі будете отримувати один за одним.

Ви зможете цілком виправдано вважати себе героєм – саме вам прийде в голову геніальна ідея щодо того, як вирішити виробничу проблему, і саме ви несподівано для всіх усунете дома побутову. Але не варто задирати носа. Продовжуйте інвестувати у свій саморозвиток – для цього саме слушна нагода.

Даремно ви так скептично ставитесь до перспективи швидко заробити пристойні гроші. Цього тижня зможете зробити перші кроки на шляху до великої й недешевої мрії. І озвучте нарешті свої плани коханій людині! Вона вас підтримає – навіть не сумнівайтеся!

Раніше "Коментарі" публікували тест - оптичну ілюзію, в якій потрібно знайти ляльку серед пінгвінів.