Секрет попередніх поколінь: п'ять вправ, про які ми незаслужено забули

Ці вправи дуже прості, але їх виконання допоможе тобі відчути себе краще

Батько і, особливо, дідусь, неодмінно розповідали тобі про свою молодість, коли активно культивувався спорт і всі були богатирями. Зараз ти також можеш бути таким завдяки безлічі сучасних спортивних методик. Але все-таки дещо почерпнути з досвіду попередніх поколінь було б корисно. Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять забутих вправ, які формували наших батьків.

Місток

Розтяжку ніхто не скасовував, а міст в ній - основа основ. Він тренує спину, активує сідничні м'язи і нерви, які у тебе, вічно сидячого, затиснуті і втомлені. До речі, ще й гнучкість з координацією рухів виробляється.

Присідання на одній нозі

Старі добрі присідання пістолетом - для крутих, накачаних хлопців. Завдяки зростаючому навантаженню кожна нога зміцнюється рівномірно і швидше.

Планка

Не намагайся побити світовий рекорд по стійці в планці - це нереально. До того ж фахівці підказують, що довше 2 хвилин стояти в планці марно.

Нахили в сторони

Всі пам'ятають голос шкільного вчителя фізкультури в голові, а руки самі тягнуться на пояс. Нахили в сторони опрацьовують косі м'язи живота і допомагають прибрати обвислі ділянки м'якого живота офісного клерка.

Випади

Не бачачи сенсу в випадах, ти втрачаєш багато. Це дуже гарна вправа, яка швидко розігріває м'язи ніг перед тренуванням, а також вона підходить для заминки.

Спробуй ці вправи. Вони - основа основ. Ти відчуєш себе набагато сильнішим і здоровішим, якщо почнеш виконувати їх регулярно. Також видання "Коментарі" розповість, про три головні помилки, які ми допускаємо під час тренування.