Який фільм очолює зараз американський прокат

Лідером американського прокату став фільм жахів «Кендімен», касові збори якого за минулі вихідні склали понад 22 мільйонів доларів

В американському прокаті змінився лідер. Тепер перше місце займає нова версія фільму жахів "Кендімен", яка стартувала на минулих вихідних.

За інформацією видання Deadline, американська кінострічка в жанрі слешер зібрала за перший вікенд 22,4 мільйона доларів. Вона є сиквелом однойменного фільму 1992 року, знятого режисером Бернардом Роузом за мотивами оповідання Клайва Баркера "Заборонене".

У фільмі розповідається про хлопця Ентоні Маккое, який разом зі своєю коханою дівчиною переїжджає в Чикаго, де зародилася легенда про Кендімена - маніяка з гаком замість однієї руки. Він вбиває своїх жертв, виходячи до них ночами з дзеркала.

Режисером нової версії кінокартини стала Ниа ДаКоста ( "Лісок", "Марвели"), а продюсерами Іен Купер, Уін Розенфельд і Джордан Пив.

За кордоном фільм жахів зібрав поки 5 мільйонів доларів, загальна сума у світі поки становить 27,6 мільйона, але це не поганий старт для кіноновинки після пандемії коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, в цьому році на екрани вийшло безліч кінопрем'єр, які глядачі чекали з великим нетерпінням. У їх числі опинився і "Форсаж 9", який вже встановив рекорд за касовими зборами. Нова частина пригодницького бойовика стала найприбутковішою за останні два роки, оскільки збори по всьому світу вже досягли позначки в 700 мільйонів доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо ви - справжній цінитель і любитель жанру хоррор, то фільми, представлені в цьому списку, вам напевно вже знайомі. Але навіть попри це, вам захочеться їх переглянути заново, дізнавшись, що вчені визнають їх найстрашнішими.