Які фільми 2021 року стали найкращими за версією The Guardian

Британське видання Guardian опублікувало список найкращих кінострічок, які вийшли на екрани в першому півріччі 2021 року

Попри труднощі, викликані пандемією коронавірусу, кіноіндустрія в першому півріччі 2021 року порадувала нас цікавими та захоплюючими новинками. Британське видання Guardian опублікувало свій список кінострічок, які, за їхньою версією, стали кращими.

Отже, у списку найкращих фільмів поточного року виявилася драма "Земля кочівників", яка стала тріумфатором кінопремії "Оскар-2021" і BAFTA-2021. У фільмі розповідається про 60-річну жінку, яка втратила роботу і вирушила в подорож по Америці в фургоні, щоб знайти сезонний заробіток. Також експерти оцінили кримінальну драму "Білий тигр", комедію "Аферистка", супергеройську кінострічку "Ліга Справедливості", науково-фантастичний фільм "Годзілла проти Конга", комедію "Зависнути в Палм-Спрінгс", комедійний трилер "Дівчина, яка подає надії" і хоррор "Тихе місце 2", який лідирував в американському прокаті протягом двох тижнів.

Всього в список потрапило 29 фільмів, які отримали високі оцінки від кінокритиків, відзначилися оригінальним сюжетом і акторським складом.

Нагадаємо, що зараз в американському прокаті лідирує хоррор "Закляття: З волі диявола", якому вже вдалося за зборами обійти другу частину жахів "Тихе місце". Але на великі екрани також вийшла нова частина "Форсажу" і незабаром з'явиться супергеройська кінострічка "Чорна вдова".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кінострічки провалилися в прокаті, отримавши низьку оцінку, як від глядачів, так і від кінокритиків, попри величезні бюджети, які доходять до 200 мільйонів доларів (з урахуванням інфляції).