Три цікавих серіали, які варто подивитися шанувальникам "Друзів"

Для любителів подібного жанру знайшлося кілька веселих комедій

Для безлічі людей американський серіал "Друзі" став одним з найулюбленіших. Є серед його фанатів ті, хто переглядав сезони по кілька разів, а то й більше ніж десять. Щоб урізноманітнити своє дозвілля, варто дізнатися про три схожі сіткома, які зможуть вас здивувати не менше. Про це пише видання apostrophe.

Серіал "Як я зустрів вашу маму" вважають одним з основних "конкурентів" "Друзів". Головні герої - це сім'я, що складається з двох дітей і батька. Весь сюжет комедії побудований на тому, що тато намагається розповісти своїй дочці та синові, як він познайомився з їх матір'ю.

У житті героїв трапляються абсолютно різні, не завжди хороші ситуації. Але одне зрозуміло абсолютно точно: близькі друзі готові прийти на допомогу до батька сімейства. Людям ця історія припала до душі за добрий гумор, несподіваний сюжет і чудову гру акторів.


"Джоуї" - так, це серіал про того самого Джоуї з "Друзів". І якщо ви про це не знали, то саме час зайнятися його переглядом. За сюжетом головний герой перебирається в Лос-Анджелес, щоб побудувати кар'єру своєї мрії. Але, тільки-но переступивши поріг нової знімальної квартири, з ним починають відбуватися комічні ситуації. Джоуї має намір, хоч би що там було, знайти свій шлях до слави та домогтися бажаного. Чи вийде у нього втілити мрії в реальність?


Серіал "Дівчата Гілмор" розповідають глядачам про життя мами та доньки, які живуть в маленькому тихому містечку. Воно настільки маленьке, що всі сусіди добре знайомі один з одним, жителі ходять в одні й ті ж кафе і кінотеатр. Попри це, головні героїні примудряються встрявати в якісь кумедні історії, що робить їх життя непередбачуваним. Чомусь обставини складаються таким чином, що Лореляй Гілмор і її дочка Рорі Гілмор постійно опиняються в центрі уваги.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вийшов трейлер нової комедії з Адамом Сендлером.