Що подивитися у серпні: список нових серіалів (ВІДЕО)

Опубліковано список найбільш очікуваних серіалів 2021 року, які виходять на екрани вже в цьому місяці

Вечорами вам точно не буде нудно, адже в серпні на екрани виходить безліч кіноновинок. Тому запасайтеся попкорном і хорошим настроєм. Які ж серіали можна подивитися в цьому місяці?

"Містер Корман"

Вже на наступному тижні, 5 серпня, стартує новий американський комедійно-драматичний телесеріал "Містер Корман". Головний герой кінострічки міг би стати рок-зіркою, але викладає музику в школі. При всій любові до своїх учнів він продовжує шукати сенс життя і щастя в світі, де не вистачає ні того, ні іншого.

"Пси з резервації"

9 серпня на екрани вийде комедійний серіал "Пси з резервації", в якому ставиться питання життя корінного населення США в резерваціях. У центрі сюжету опиняться 4 важких підлітки, які наважуються порушити закон заради того, щоб втекти до Каліфорнії.

"Острів фантазій"

Це ребут однойменного серіалу, який виходив у 1970-1980 роках. У ньому розповідається про групу туристів, які приїжджають на тропічний острів, щоб їх найпотаємніші бажання здійснилися. Але є певні нюанси, про які вони не знають.

"Дев'ять ідеальних незнайомців"

18 серпня на екрани вийде художній серіал за однойменним романом Ліани Моріарті з Ніколь Кідман в одній із головних ролей. На одному з курортів випадковість пов'язує воєдино життя дев'яти абсолютно не знайомих один з одним людей, але з якою метою?

"У будинку одні вбивства"

31 серпня відбудеться прем'єра кримінальної комедії "У будинку одні вбивства", де зіграла Селена Гомес. У ній йтиметься про трійцю людей, які потрапляють в різні курйозні ситуації. Але в один момент вони опиняться в самому центрі злочину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фентезійний серіал Netflix вирішив закрити.