Найкращі фільми про подорожі, які допоможуть відволіктися на карантині

Найчастіше саме фільми та серіали надихають людей на подорожі, тому що їм хочеться на власні очі побачити щось подібне

З настанням карантину багатьом з нас не вистачає подорожей. Але виправити ситуацію можна, адже на допомогу прийдуть талановиті режисери, які відправлять нас в незабутню подорож за допомогою своїх фільмів.

Популярна українська співачка Джамала поділилася підбіркою улюблених кінострічок про подорожі. Отож давайте швидше дізнаємося, які роботи опинилися в її списку.

Фільм "Емілі в Парижі" став дуже популярним, тому що зміг передати глядачам неймовірну атмосферу і легкий, але цікавий сюжет. Головна героїня наважується переїхати до Франції, де на неї чекає чимало сюрпризів.


А ось картина "Талановитий містер Ріплі" познайомить глядача з загадковою Італією. Головний герой вміє тільки входити в довіру до людей, а також віртуозно грати на роялі. Але одного разу йому доручають виконати важливе завдання, яке виявиться для нього справжнім випробуванням.


"Королівський гамбіт" розповідає історію про дівчинку, на ім'я Бет, яка опинилася в дитячому притулку, тому що її мама загинула в страшній аварії. Незабаром у неї з'являються два найбільших захоплення - шахи та транквілізатори. Варто зазначити, що саме цю роботу Стівен Кінг назвав найкращою у 2020.


Фільм під назвою "Диявол завжди тут" зображає міжвоєнний період, коли Друга Світова тільки закінчилася, а В'єтнамська війна ще не почалася. У центрі подій опиняться жителі штату Огайо, які по-своєму переживають наслідки травм і розпалу злочинності.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, фільми, які можна переглядати знову і знову.