10 речей у фільмах, які дратують, адже люди цього не роблять насправді

Чи дратувало вас, коли люди в кіно роблять те, чого ви б майже ніколи не зробили в реальному житті? Неприродно чистять зуби, відбиваються від сотні лиходіїв або маніяки, які постійно наздоганяють свою жертву.

Напевно кожен при перегляді фільмів чи серіалів помічав дивні речі, які справжні люди не роблять у реальному житті. Добірку з десятьма такими коментарями зібрала спільнота BuzzFeed.

Фальшиві речі, які часто відбуваються у фільмах, проте справжні люди цього не роблять у реальному житті:

1. Коли два персонажі відходять, щоб поговорити наодинці на відстані одного метра від групи, і дивовижним чином їх ніхто не чує, навіть якщо вони розмовляють дуже голосно.

2. Дівчата, які засинають із макіяжем на обличчі, а потім прокидаються без вимащеної косметикою подушкою, або розмазаного макіяжу.

3. Двадцять лиходіїв з кулеметами не можуть влучити в героя, який вбиває їх один за одним своїм пістолетом.

4. Просто типові замовлення їжі та напоїв у фільмах. "Я вип’ю каву/пиво/шматок пирога". І, звичайно, його подають за лічені секунди.

5. Вбивця на прогулянці завжди встигає наздогнати жертву, що біжить.


6. Коли герою доводиться відбиватися від орди нападників, вони завжди атакують по одному, ніби чекають своєї черги, щоб отримати стусанів.

7. Я ніколи не бачив реалістичної сцени чищення зубів, де піна заповнює рот. Вони ніколи не полощуть рот - просто швидко плюють і готово! Я ніколи не бачив нікого, хто так акуратно чистить зуби в реальному житті.

8. Коли вони п’ють у барі, і бармен абсолютно спокійно залишає пляшку з випивкою там, щоб клієнт міг налити собі самостійно і потім випити всю пляшку.

9. Всі просто відкривають двері замість того, щоб запитати, хто це.

10. Після сексу простирадло, яке закриває жіночі груди, а хлопцеві сягає лише до талії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий фільм Кемерона "Аватар: Шлях води" потрапив у скандал.

Також "Коментарі" писали про 5 новорічних фільмів, які найбільше завантажують на піратських сайтах.